TriQuart 2018

Forberedelser Kort løype

triswim
Og jeg som trodde jeg kunne crawle. Glem det :) Kjempetungt, huske å puste nok, armene skal være bøyd, opp med ben og rumpe etc. Ble nok mye å tenke på så foreløpig er det brystsvøm som blir min måte å komme fremover i vannet på. Vi har jo enda endel mnd å gjøre på så vi får se. Men en bra trening og instruktørinfo ble det, Takk Fred Arthur og Marius og gode tips.

Screenshot 2018 2 10 Runtastic Running Cycling Fitness GPS Tracker
Fant ingen tabata emblem derfor måtte jeg bruke Crossfit tegnover her. Fornøyd med aktiviteter januar.
Februar har startet dårlig og må få mer fokus på alt.

TerjeJosdalEr veldig glad for at Terje Josdal er blitt mitt inspirator og løpetrener. For en mann og kunnskap han har. Første intervall trening på rulle føltes helt greit. 45 sek løpe, så 15 pause x 20 ble gjennomført. Superhappy. Gleder meg faktisk til neste gang :)

Robert Bixi
Det ble en godfølelse å jogge rolig i 7,5 km etter all julematen. Jeg fikk med meg Robert Meling som også starter sin oppkjøring for fullt etter nyttår mot TriQuart. Egentlig var det meldt snø men med 7 grader kom regnet i store mengder. Og like blide :) 

Hele 15 km ble resultatet av at jeg følte meg i så god form at jeg bare fortsatte og fortsatte og jogge. Rene Forrest Gump :) Fikk det selvfølgelig tøffere på slutten så jeg burte nok ha kuttet noe før. Men fornøyd og kom meg relativt fort. Litt kneproblemer men hofta, som jeg har kjent litt vondter i funket bra.